tag:blogger.com,1999:blog-2896928015319431421.post6477529986018339489..comments2024-02-10T11:00:02.956+01:00Comments on Przy stole...: Zrób zakwas!!!bunciahttp://www.blogger.com/profile/17175152953464950181noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2896928015319431421.post-10951069732333008692009-09-19T22:35:20.706+02:002009-09-19T22:35:20.706+02:00Też dziasiaj upiekłam chlebek na zakwasie:)Też dziasiaj upiekłam chlebek na zakwasie:)Waniliowa Chmurkahttps://www.blogger.com/profile/10015601161475885798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2896928015319431421.post-45063052630168604362009-08-12T15:54:17.045+02:002009-08-12T15:54:17.045+02:00Hmmm... dzięki za info!
O tym nie wiedziałam:)Hmmm... dzięki za info!<br />O tym nie wiedziałam:)bunciahttps://www.blogger.com/profile/17175152953464950181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2896928015319431421.post-45892713759892640782009-08-11T13:38:36.551+02:002009-08-11T13:38:36.551+02:00Gratuluje zakwasu :) Fakt, 'sposobow' jest...Gratuluje zakwasu :) Fakt, 'sposobow' jest kilka i kazdy powinien wybrac ten, ktory najbardziej mu odpowiada ;)<br />Napisze tylko odnoscnie pozniejszego juz dokarmiania zakwasu 'lodowkowego', ze lepiej jest mu dawac wiecej niz lyzke maki, a co jakis czas dokarmic go o wiele wieksza iloscia maki, staje sie on wtedy o wiele 'silniejszy'. Informacje od jednej z chlebowych guru, czyli Tatter :)<br /><br />Pozdrawiam!Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.com